2024. febr. 1.

Csütörtök

 Tulajdonképpen, ha holnap nem temetés miatt lennék itthon szabadságon, akkor örülnék is, hogy a mai volt a hét utolsó munkanapja. Így azért nem annyira felhőtlen ez az érzés. Most már remélem, hogy még ezen a holnapi búcsún túl leszünk, és nagyon hosszú időre elfelejthetjük az ilyen eseményeket. 

Furcsán érzem magam a héten, olyan semmilyen minden. Mondjuk sejtem, hogy leginkább a lelkem fáradt el ebben a keserves januárban, ami az idén sokkal több rosszat hozott magával, mint jót. Szerencsére azért mindig vannak jó dolgok is, kisebbek, nagyobbak, amik valamelyest segítenek, de könnyebb lenne mindezt nyáron feldolgozni. Ha lehetne az ilyet választani..

Az már biztató, hogy ma már február van, elvileg az utolsó téli hónap. Ezt mondjuk tényszerűen azért nem merném kijelenteni, de hátha az idén a papírforma érvényesül. 

Tegnap megérkezett az első temus rendelésem. Rendeltem egy kulcstartó polcot, kulacsot, mosogatószivacsot, és kis művirágokat. Minden rendben megérkezett, és mindennel meg is vagyok elégedve. Nem mellesleg tök jó áron vettem ezeket. A mosogatószivacsnak az a története, hogy Erik már rendelt onnan egyszer, és meg kellett neki valami apróság az ingyenes szállításhoz, így aztán rendelt nekem szivacsot. Amikor megérkezett a csomag, akkor jött rá, hogy hát ő bizony az ötszörösét rendelte annak, amit gondolt, mert azt hitte, darabra rendeli, de csomagban volt. Sebaj, elhasználjuk. Elsőre úgy tűnt, jó silány minőségű lesz, de menet közben kiderült, hogy teljesen jó, csak kb kétnaponta újat kell használni belőle. Na, ezt így megszoktam mire elfogyott, hogy azóta is sajnálom, hogy már nincs. Most megint van, de én nem rendeltem, csak egy csomaggal..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése