2024. febr. 21.

Szerda

 Ez a szerda több mindenről is lehetne nevezetes, de igazából nem is lehet nevezetességeket kapcsolni hozzá. Hacsak azt nem, hogy reggel mondták a rádióban, hogy megérkezett az első gólya Akasztóra. Na, ő már remélhetőleg tud valamit, és nem véletlenül érkezett. 

Apropó, rádió...reggelente szokták hallgatni a kollégák az irodában a Rádió1-en Balázsék műsorát. Van Balázsnak az az erőltetett nevetése, amitől falra tudnék mászni, és ez nagyjából negyed óránként hallható. Ismerek egyébként személyesen is ilyen embereket, akik tudnak ilyet. Engem nagyon taszít, mert azt feltételezem magamban, hogy egyébként sem őszinte. De gondolom találkoztatok már a jelenséggel ti is. 

Délután voltam fodrásznál, kellett festeni is már, meg ráfért egy igazítás is minden téren. 

Addig a fiúk összerakták azt az egy maradék szekrényt. Kicsit fura az új helyén, de nem néz ki rosszul. Pénteken majd elpakolok végre mindent a helyére, és akkor lassacskán eljutunk megint egy rendezettebb lakáshoz. Az idén még ilyen nem is volt. De érdemes volt kicsit áldozni, bevállalni a káoszt, mert most sokkal szebb lett megint minden. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése