2024. febr. 18.

Mindenhol valami

 Ez a mai nap így telt, hogy folyton mindenhol minden volt, csak épp a helyén nem nagyon. Nem szólhatok egy rossz szót sem, mert Balázs a fiúkkal szinte mindent megcsinált, a szekrényekből kellett csak kipakolnom. 

Mindkét szobában felszedte a szőnyegeket, borzasztó mennyiségű por volt miattuk mindenhol. Az egészen biztos, hogy nálunk többet nem lesz padlószőnyeg. Egy életre megutáltam. Azt nagyon kíváncsian várom, hogy a por hogy alakul majd ezek után. Nyilván soha nem lesz olyan, nem lesz por, de azért várok javulást e téren. 

A mindenféle megpróbáltatások ellenére én almás kalácsot sütöttem délután Balázsnak, ő meg cserébe nekünk palacsintát vacsorára. 


1 megjegyzés:

  1. Mi is szedtünk már fel padlószőnyeget mikor ideköltözünk. Azt hittem megfulladok a végére. Mondjuk az előttünk itt lakók annyira nem szerettek takarítani. Én a sima szőnyegeket viszont nagyon szeretem, de az elmúlt években azoknak is csökkentettem a számát, mert a sima szőnyeg is jó kis porfogó. Van ilyen bazi erős, vizes porszívóm és minden héten feketeséget porszívózok össze pedig még a robotporszívó is szokott menni.

    VálaszTörlés