2024. febr. 3.

Szombat

 Nálunk elmaradt az a tavasz berobbanás, amit még az időkép applikáció is jelzett már a hét közepén. Az igaz, hogy már messze nem volt olyan hideg, mint mondjuk hét elején, de a nap sem sütött, és elég kemény szél is fújt. De nem vagyok telhetetetlen (nagyon), tudok még várni egy kicsit. 

Patrik ma is itthon volt, ma is öten ebédeltünk. Ezt így azért meg tudom majd szokni hosszú távon is, és jó lesz így. Bár rögtön a jövő hét szombat nem ilyen lesz, mert holnap elutazik Ciprusra, és csak következő hét vasárnap jön majd haza. 

Semmi extra dolgot nem csináltunk ma, délután megnéztük a tévében a tavaszi forduló első Fradi meccsét. Kisvárdán játszott a csapatunk, és nyertünk is, úgyhogy jól kezdődik a tavasz ebből a szempontból. A következő forduló kedden lesz, azt a meccset majd élőben nézzük. 

Van bennem napok óta egy ilyen fura hiányérzet, amit sehogy sem tudok összekapcsolni semmivel, fogalmam sincs mi okozza. Már annyit gondolkodtam rajta, hogy vajon elfelejtettem e valamit, de még nem derült ki. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése