2023. okt. 29.

Meccsnap

 Tudom, nem nagyon szeretitek ezeket a posztokat, de sebaj. Nekem fontos része az életemnek, így aztán írni is fogok róla mindig. A mai meccsnap különösen fontos volt, hiszen ma a Derby napja volt, ami mindig a meccsek meccse az ősi rivális, az Újpest csapata ellen. Teltházas meccs volt, húszezernél is többen voltunk. Ez már önmagában is nagyon különleges hangulatot ad mindig. Itt ezen a meccsen mindenki szurkolt, mindenki felfokozott hangulatban volt, a legkisebbektől a legidősebbekig. 

Volt azért némi izgulnivaló még a meccs előtt, Dibusz megsérült, így a cserekapusunkra várt a nagy feladat. Szerencsére gond nélkül megoldotta, kapott gól nélkül lehozta. 

A hangulat parádés volt, lesz büntetés bőven majd, az biztos, mert volt mindkét tábor részéről mindenféle pirotechnika, és tűzijáték. (Mielőtt bárki aggódni kezdene, a tűzoltók ott voltak egészen közel, és figyeltek) 

A derbyt a mi csapatunk nyerte 3:0-ra, így ma is elégedetten jöttünk haza. 

A parkolóban még egy bónusz öröm is jutott, egy régi kedvenccel találkoztam, Telek Andrással, aki nagyon kedvesen szelfizett velem egyet. 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése