2023. máj. 24.

Szerda

 Ma olyan semmilyen nap volt munka terén, ami nem olyan nagy baj, mert igazából ahhoz semmi kedvem nem lenne, hogy pörögjünk, mint a búgócsiga. Mindig van a pörgésen kívül is mit csinálni, már csak azért is, mert mindig van bennem törekvés arra, hogy keressem azokat a pontokat, ahol lehet javítani/egyszerűsíteni a folyamatainkon. Ez az egyik olyan tulajdonságom, ami miatt nehéz is tud lenni ott nekem, alig pár embert tudok, akinek ehhez hasonló gondolkodása van. A többség tök jól elvan a megszokott dolgok mentén. Engem meg ez a sírba tud kergetni időnként. De mindegy is, mert ez nem fog változni. 

Délután Roli ment színházba az osztályával. Vicces volt, mert ő az öt órási vonattal ment Budapestre, Erik meg akkor érkezett haza onnan. Most meg együtt jönnek haza Patrikkal a tizenegykor érkező vonattal. 

Ma délután egyébként egy kicsit egyedül találtam magam itthon, és csak két percig gondolkodtam hogy mit csináljak, már nyúltam is a porszívóért, hogy akkor most gyorsan felporszivózok mindenhol, aztán felmosok, kihasználom, hogy senki nem kérdezi meg "itt már felmostál?". Utána jutott eszembe, hogy igazából le is ülhettem volna olvasni, vagy bármi...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése