2023. máj. 2.

Sunyi hétfő

 Ami ezúttal keddre esett. Milyen jó is volt így indulni ma reggel, hogy egy nap már el is telt s munkanapokból. Igaz, hogy egész héten időzavarban leszek miatta, de ezt ki lehet bírni, péntekre úgyis belejövök majd a napok kitalálásába. 

Voltak ma érdekes dolgok odabent, néha kételkedem abban, hogy tényleg felnőtt emberekkel dolgozom együtt, és nem egy rakás nagycsoportos óvodással. Félelmetes, hogy középkorú (velem egykorú, és akár idősebb is) emberek olyan slendrián módon végzik a munkájukat, és olyan kevés fejlődést mutatnak, hogy nem is értem néha, egyáltalán hogy maradnak életben. 

Volt egy érdekes beszélgetésem a közvetlen főnökömmel, aminek kapcsán végre kimondtam neki, amit már egy ideje kellett volna. Némi kis megkönnyebbülést jelentett, bár az érzés csak pillanatnyi, ismerve őt kicsit őrlődik majd rajta, és aztán minden így folytatódik, ahogy eddig is volt. 

De ennek a munkanapnak is vége volt háromnegyed négykor. Itthon pedig csak Erik és Roli tesztoszteron harcát kellett elviselni..amihez azért hozzászokni nem lehet, de kiváncsian várom, végül ki kerül majd ki győztesen, és mennyi ideig tart még. 

Jelen pillanatban nálunk esik az eső, és ugyan tudom, hogy a májusi eső aranyat ér, de azért nem bánnám, ha most már inkább a májusi napsütésnek örülhetnék. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése