2023. máj. 13.

Meccsnap

 Ma csak ilyen itthonról szurkolós meccsnap volt. Jobb is, mert ha ezért a meccsért egészen Kecskemétig mentünk volna, biztos, hogy nem csak csalódott lennék, hanem nagyon mérges is. Természetesen már semmi jelentősége az egésznek, mert a bajnokságot megnyertük, de borzasztó volt nézni is ma este ezt a focinak nevezett valamit a csapatunk részéről. Lehet egy csomó külső körülményre hivatkozni, de felesleges, mert egyszerűen csak az történt, hogy esze ágában nem volt senkinek sem normálisan játszani. Ki is kaptunk..

Mindegy, el kell ezt gyorsan felejteni. 

Ma délután a nevelőapámat vittük mr vizsgálatra, amire tök meglepő módon tegnap szerzett időpontot a reumatológus. Az már biztos, hogy sokizületi gyulladása van, de vannak a röntgenen egyéb deformitások, amit szeretett volna inkább mr-rel megnézetni. Csakhogy a vizsgálatot mégsem vállalták, mert van egy műbillentyűje. A kardiologussal kell konzultálni, ha ő azt mondja, lehet, akkor megcsinálják, egyébként nem merik vállalni. Semmi sem egyszerű..

Kell még egyébként csontsűrűség vizsgálatra is mennie. Arra még nincs időpont. 



1 megjegyzés:

  1. Ha mentek MRI-re, hasznaljon fuldugot. Nekem sokat rontotta a tinnitusomat/hyperacusisomat a gep hangereje, szerencsere csak idoszakosan, de borzalmas volt.

    VálaszTörlés