2023. máj. 18.

Csütörtök

 A tegnap esti sokkoló sztori még bőven velem volt egész délelőtt is, agyaltam folyamatosan. Közben a revoluttal is kapcsolatban voltam, három ügyintéző is foglalkozott a problémával. Mindenki segítőkész volt..

Aztán egyszer csak fel kettő tájékán azt látom, hogy hoppá, ott van a revolut számlámon a pénz. Hú, nagyon megörültem neki. Azóta kaptam emailt is tőlük, hogy ők ugyan visszautalták nekem, de előfordulhat, hogy a kereskedő nem fogadja ezt el, és akkor mégis levonják tőlem, de bízom benne, hogy nem így lesz. Most már próbálok nem idegeskedni ezen tovább. 

Gondolom ennek a hatására is, meg talán a végre megérkező melegfront hatására is egész nap fájt a fejem. Voltak nagyon nehéz negyed óráim, egyszer dél körül azt gondoltam, hogy na, én biztos ma még elájulok itt. 

Egyébként meg természetesen ma is esett egy csomó eső...

2 megjegyzés:

  1. Örülök,hogy sikerült megoldani a problemat.En eddig meg csak olyanrol hallottam,hogy egy ügyintezöt sem tudnak elerni,ha igen akkor semmilyen vilagnyelven nem beszel:-D
    En sem szeretek kartyaval vasarolni a neten,ha lehet szamlara veszek vasarololok(utolag fizetek ,utalom a bankszamlarol) vagy Klarnaval.30 nap mulva(nem tudom ez otthon elerhetö e)Ez is hasonloan megy. De nekünk meg olyan a bankkartyank,hogy neten nem is tudok vele vasarolni,elvileg juliustol mar csak visa vagy mc kartyakat adnak ki.Annyira nem hianyzik.
    De ahogy irtad barhonnan le tudnak nyulni penzt(a ketlepcsös azonositas talan megnehezitheti ezt)

    VálaszTörlés
  2. Egy hasonlo sztori a kiszamolo hu-n.Revolut Apple-play csalas.De google play is detto..Nem biztos,hogy nalad is ez es igy törtent,esetleg olvasd el ha erdekel.

    VálaszTörlés