2023. máj. 14.

Na most már elég

 Nem akarok több esőt. Nem akarok borús időt, és nem akarok szelet sem. Elég volt ebből most már. Május közepe van, és fűteni kell, meg egész nap a lakásban kuksolni. Nagyon unalmas. Nagyon lehangoló. Jöjjön végre a napsütés, legyen jó idő..

Ma megint fáj mindenem, pedig már jó régóta nem volt ilyen, tök jól voltam. Tuti, hogy ez is az időjárás számlájára írható, úgyhogy ezért is legyen most már jó meleg. 

Vettem egyébként magamnak ezt: 


De még keresgélem mellé a nekem való kollagént (ebben nincs valami sok). Ezek a hatalmas méretű kapszulák nem a szívem csücskei, ezzel is meggyűlik a bajom (tök érdekes, régebben sosem zavart, akármekkora gyógyszert is kellett bevenni, most már ahogy ránézek, minden bajom van). Találtam ma egy folyékony állagút, de még hezitálok, mert egyébként a por alakú érné meg a legjobban, de ott meg az a bajom, hogy bele kell keverni valamibe. Nem tudom megmagyarázni, de a hideg futkos a hátamon az ilyenektől. Jó finnyás vagyok.. Valamivel pedig meg kéne alkudnom, hátha tényleg olyan csodás hatással lenne rám is, mint amit sok helyen olvasok. 


1 megjegyzés:

  1. Ha kiadod porra a pénzt, akkor tényleg jól gondold át melyikre, mert egyeseknek irtó rossz az íze, hiába ízesített.

    VálaszTörlés