2022. nov. 22.

Kedd

 Az azért most nem is jön rosszul, hogy ilyen furcsa időpontban van a vébé. Teljesen jó erre a lábadozós időszakra, már délelőtt 11-kor van meccs, és ha épp úgy adódik, akár este tízig remek (vagy kevésbé értékelhető) szórakozást nyújt. Láttunk már borzasztóan unalmas meccset, láttunk már nagyon izgalmasat, láttunk rengeteg gólos meccset, láttunk nagy drámát, láttunk olyat, ahol Fradi játékosért szoríthattunk. Még tippjátékot is játszunk négyen. Egyelőre vastagon utolsó vagyok, de van még meccs bőven, bármi lehet. Mondjuk a győztes meghívja a többieket egy vacsorára, úgyhogy nem olyan nagy baj ez a negyedik hely. 😁

Én azt hiszem, egy kicsit azért már jobban vagyok, legalábbis képes voltam mosni, főzni, és még vacsorára kakaós csigát és kalácsot sütni is. Azt nem mondom, hogy nem fáradtam el, meg azért menet közben is többször leültem egy kicsit a kanapéra. A köhögésem egy kicsit jobb most. Roliról még óvatosan fogalmaznék, azért nem történt még látványos javulás, igaz, még csak a második adag gyógyszert vette be mindegyikből. 

Azt leszámítva, hogy ez a nyavalya a legkevésbé sem hiányzott az életünkből, itthon lenni nem olyan rossz. Még jobb lenne, ha minden elmaradásomat meg tudnám csinálni..


2 megjegyzés:

  1. Covidosak vagytok? Jobbulast kivanok. Nekem kb. 4 het alatt mult el a kohoges, 3 hetig azt hittem, meg fogok tole fulladni, kodeint kaptam ra.

    VálaszTörlés
  2. Nem, nem covid. Valami más vírus. Mondjuk úgy tűnik, mindegy hogy hívják.
    Köszi.

    VálaszTörlés