2022. nov. 24.

Amilyen hülye vagyok

 Tegnap nagyon belelkesültem attól, hogy jól vagyok, meg hogy az ágynemű olyan jó illatos lett...meg aztán azt is fejembe vettem, hogy én aztán most minden bacit, vírust és atkát elpusztítok a mosógépben hatvan fokon. Így ma az összes függöny is a mosógépben találta magát. Én meg utána úgy magamat, hogy van 14 db nagyon jó illatú, de borzasztóan gyűrött függönyöm, amit ablakpucolás után ki kell vasalni. Nem, ezek nem lógják ki magukat, és nem elég hozzá a kézi gőzölő. 

Nagyjából az utolsó előtti ablaknál éreztem, hogy ezt most túlvállaltam, de onnan már nem volt visszaút, és ugye még ott vártak a függönyök. Miközben vasaltam, nosztalgiával gondoltam vissza arra a három darab ablakra a kis lakásunkban, amivel tokkal -vonóval végeztem maximum fél óra alatt. Mondjuk akkor meg az volt a bajom, hogy nincs több ablak. ..ki érti ezt? 

Azért kitartottam, és kivasaltam mindent, de megszenvedtem vele, mint Krisztus a kereszten. Még most nincs is bennem meg az az elégedett érzés, ahogy az ablakokra nézek, mert még fáj mindenem, de holnap már örülni fogok neki, hogy megcsináltam. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése