2022. nov. 23.

Alakul

 Roland még tegnap késő este olyan borzasztóan köhögött, hogy megfordult a fejemben az is, hogy ma reggel megint az orvosnál kell majd kezdenünk, meg az is, hogy még egy óra így, és én bizony mentőt hívok, mert meg fog fulladni. Nem kellett szerencsére, mert aztán el tudott aludni, és álmában nem kínozza. 

Aztán ma úgy ébresztettem tíz után, akkor is csak azért, mert be kellett venni már a gyógyszerét. Már délelőtt is úgy tűnt, kicsit jobban van, és ez így is maradt egész nap. Kevesebbet köhög jóval, mint eddig. Remélem nem kiabálom el, hogy ez most már így is marad. 

Azon felbuzdulva, hogy én is ma is kicsit megint jobban voltam már, lehúztam az összes ágyneműt. Érdekes felfedezést tettem mosás -szárítás közben. Már egy ideje küszködök azzal a problémával, hogy nem marad illatos a ruha mosás és szárítás után. Próbáltam már mindent, másik öblítőt, mosóparfümöt, kiskutya fülét is...erre ma, amikor az ágyneműt trisóval és mosóporral mostam, mindennek olyan jó illata maradt, hogy azt gondolom, a folyékony mosószer lesz a ludas. Ez egyébként már máskor is gyanús volt, mert a fehér ruhákhoz használok trisó+mosópor kombót, és azok a ruhák sokkal illatosabbak. Most majd tesztelem ezt az elméletet, esetleg próbalok másféle folyékony mosószert (most perwollt használok), mert mosóport egyre nehezebb beszerezni. Van valakinek más folyékony mosószerrel tapasztalata? 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése