2022. nov. 21.

Akkor maradunk itthon

 Ma reggel kettesben Rolival elbattyogtunk az orvoshoz. Akkora köd volt, hogy az orrunkig is alig láttunk, külön jót tett ez annak, hogy egyébként is felváltva köhögünk. Nem voltak kevesen az orvosnál, de ez várható volt, hétfőnként mindig sokan vannak. Mindegy, időnk volt, kivártuk szépen a sorunkat. Mindkettőnket megvizsgált, Roli helyzete rosszabb sajnos, hallani a jobb oldalon valami szörcsögést. Miután már három hete beteg, így drasztikus módszerhez folyamodott, három napig kap szteroidot, mellé antibiotikumot, és egy inhalaciós port.

Ha ettől javul a helyzet, akkor jövő héten elmehet iskolába, de nem tesizhet, és ködös időben a lehető legkevesebb időt töltheti kint, ilyenkor inkább hozni-vinni kéne a suliba. Ez utóbbit nem lesz egyszerű megoldani, de majd valamit kitalálunk.

 Meg is röntgenezték, szerencsére nincs látható beszűrődés. 

Nálam is hallott egy kis sípolást, ugyanolyan inhalaciós port kaptam én is, és a héten szigorúan itthon kell maradnom. 

Balázs sincs csúcsformában még mindig, szerintem kevés volt az az idő, amennyit ő itthon töltött. Remélem, hogy nem esik vissza, és lesz betegebb. 

Erik ma már dolgozott, de épp az előbb már hőemelkedése volt...azt hiszem elkapkodta egy kicsit ő is, még kell neki pihenés. 

Patrik van a legjobban közülünk, Legalább valaki. 

4 megjegyzés: