2022. nov. 19.

Ez most más

Csak amiatt volt világos, hogy ma szombat van, hogy ma már Balázs is itthon volt, egyébként semmi hurrá hétvége hangulatom nem volt. Balázs, Patrik és Erik túl vannak a nehezén, bár mindenkinek van még valami, ami nem az igazi. Rolit nagyon kínozza a száraz köhögés, ami minden köptetőnek ellenáll. Kicsit az az érzésem, nem is köptetőre van itt szükség, hanem valami köhögéscsillapítóra. Holnap mehetne a válogatott meccsre a sulival, de nem hiszem, hogy ott lesz, már csak azért sem, mert hétfőn így nem mehet még suliba (hiába is menne, haza fogják küldeni), jön majd velem együtt az orvoshoz. 

Nálam nagyon hullámzó még minden. Megcsináltam minden fontos dolgot, de pl a főzésben (pont egy órat vett igénybe mindennel együtt) úgy elfáradtam, hogy  utána inkább lefeküdtem egy kicsit. 


2 megjegyzés:

  1. Szia Dius! Jobbulást nektek! Száraz köhögésre mindenképp köhögéscsillapítót kellene szedni, a köptetőnek nincs értelme, ha nincs váladék aminek föl kéne szakadnia és kiköhögni. Remélem most már hamarosan meggyógyultok!
    Vanille

    VálaszTörlés