2022. nov. 8.

Ködös kedd

 Hú, micsoda ködre ébredtünk reggel...és hú, hogy utálom ezt. Pedig egyébként van benne egy csomó sejtelmes szépség is, igaz, ezt jobban tudnám értékelni egy erdőszéli házikóból. Ropogna a tűz a kandallóban, betakarózva ücsörögnék, és csak annyi dolgom lenne, hogy nézelődjek. Így lehet, hogy egy-két napig még tetszene is. 

Ezt a hétköznapi részét nem annyira tudom értékelni, mert azon túl, hogy rémesen nyomasztó a fényhiány, a nyirkos hideg bekúszik minden porikàmba. Brrr

Zajlik javában az év végi leltár, ad feladatot bőven minden napra. Feladatokból egyébként is jól állok mindig, ez még most egy plusz minden napra. 

Ma munka után mentünk vásárolni. A tescoban kezdtünk, de egy csomó minden nem volt, amit szerettem volna, így átmentünk a lidlbe. Ott sem kaptam meg mindent, de elment rá háromnegyed óra. Kicsit megint olyan a boltban a helyzet, mint a covid elején, vannak bizonyos termékek, amiket nem lehet kapni (vagy mindig rosszkor megyek), ami meg van, ott jól meg kell nézni az árcimkét. Karácsonyi bizbaszból nincs hiány, mindenhol roskadásig van minden édességgel is, díszekkel is, játékokkal is. 

Próbàlnék egyébként sokkal tudatosabban és előrelátóbban vásárolni, de így nem megy, hogy hol ezt nem kapok, hol azt. 

Na majd lesz valahogy. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése