2022. jan. 2.

Vasárnap

 Ma is olyan szép, tavaszias idő volt. Meg tudnám szokni, hogy innentől már ilyen lesz mondjuk március közepéig, utána pedig szépen, fokozatosan emelkedik a hőmérséklet, ahogy hosszabbodnak a nappalok, úgy  lesz egyre melegebb és egyre több a napsütés. Nálam mondjuk a csúcshőmérséklet elég magasan van, de megelégszem azzal is, amit még mindenki el tud viselni, ha cserébe nagyon sokáig úgy van. 

Ma mosómasát játszottam, és csúcsra járattam a mosógépet meg a szárítót. És még így is csak egy adag ágyneműt mostam, és a törölközők közül is kimaradtak a fürdőlepedők. Közben elkészült az ebéd, rántott hús és fasírt volt. Rendet raktam a hűtőben is, volt pár lejárt/tönkrement zöldség és felvágott is. 

Ha majd hétvégén elrakom az adventi díszeket, utána a spájzban is össze kell pakolnom. Most nem férek oda rendesen, mert itt vannak a dobozok, amiben majd visszakerül a padlásra minden. 

Holnap reggel mindenki megy iskolába, Erik nagyon nyögvenyelősen, egész decemberben itthon volt, értem én, hogy nem nagyon fűlik a foga hozzá. Időnként előjön azzal is, hogy ő bizony februárban kiiratkozik, és elmegy dolgozni. Szerencsére tudjuk, hogy nem gondolja ezt olyan nagyon komolyan. 

És holnap délután végre masszázsra is megyek, most már érzi is minden porcikám, hogy régen voltam. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése