2022. jan. 16.

Pihenőnap

 Ma szigorúan vasárnapot tartottunk, és csak lógattuk a lábunkat. Az ebédet házhoz hoztuk, így nem kellett túl sok energiát fektetni bele. Ugyan a mosógép ma is dolgozott, meg a szárító is, de azért ahhoz nem volt szükség nagy erőfeszítésre, hogy bepakoljam-kipakoljam. 

Tévét néztünk, beszélgettünk, néha együtt, néha külön-külön panaszkodtunk, hogy jajj, valami sehogy sem az igazi, mert hol itt fáj, hol ott..ilyen hullámszerűen hol jobban, hol kevésbé érzünk ezt-azt, de semmi sem olyan komoly, hogy mondjuk orvosért kéne kiàltani. Még nálam csak-csak "megszokott" ez, mert nekem gyakran vannak mindenféle bajaim, de Balázsra ez nem jellemző egyáltalán. Na majd meglátjuk, hogy végül mi lesz ebből. 

Múltkor vettünk egy fotóstól két fotót, és ma délután végre kiválasztottuk, hogy melyikből mekkora vászonképet rendelünk. Ha meglesz, majd a falon megmutatom. 

Patrik jól érzi magát, Lisszabonban ma 17 fok volt. Tegnap este meccsen voltak, küldött képeket a stadionból, meg videót. Maga a meccs nem volt valami jó, de biztosan nagy élmény volt ott lenni. 

Hozzánk meg holnap megint hidegfront érkezik, már kaptam értesítést a telefonomra, hogy szélviharra kell számítani. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése