2022. jan. 31.

Már megint

 Megint úgy jártam vasárnap éjjel, hogy nagyon nehezen tudtam elaludni. Azt hittem, hogy a múlt heti hajnali kettőig tartó ébrenlétem lesz minden idők negatív rekordja, de sikerült még ezen is túltennem, háromnegyed háromkor néztem meg utoljára az órát. Ennek megfelelően igencsak zombi üzemmódban voltam egész nap, időnként voltak jobb-rosszabb periódusok. 

Azért külön hálát adtam mindenkinek, akinek köszönhető, hogy Roli szülői értekezletén részt vehettem online is. Szerintem sírva is fakadtam volna, ha még munka után oda kell mennem az iskolába. De így egészen tűrhető volt, végighallgattam mindent, ami az ágazati vizsgákkal kapcsolatban elhangzott. Roli már a teljesen új technikusi képzésben tanul, gyakorlatilag mindenki menet közben értelmezi a szabályokat. Egy biztos, év végén informatikából vizsgázni kell, írásban is, és gyakorlati vizsga is van. Ha az nem sikerül, akármi is volt év közben, nem mehet tovább. Vannak bizonyos vakfoltok meg a rendszerben, de bízom benne, hogy mire Roli odajut, mindenkinek minden világos lesz. 

Jelen pillanatban egyébként úgy áll a helyzet, hogy Eriknek sem ér még véget a tanulás, mert az a terv, hogy még megy tovább. Nem főiskolára, vagy egyetemre, pedig nem csak én, hanem a tanárai közül is egy-kettő megemlítette neki, hogy megpróbálhatná, de még van cél. Természetesen támogatjuk ezt, örülünk neki, hogy meg tudjuk tenni. 

Rengetegen betegek körülöttünk, nem tudok elég hálás lenni érte a sorsnak, hogy ötünk.közül még mindannyian megúsztuk. Vagy ha nem, hát észre sem vettük, hogy átestunk rajta. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése