2022. jan. 30.

Szeles vasárnap

 Reggel azért megbántam, hogy tegnap nem tudtam magam rávenni a vásárlásra, mert ma már muszáj volt, és hát ebben a tomboló szélben a legkevésbé sem esett jól. De mindegy, már rég túl vagyunk rajta. Ezen kívül nagyon ki sem mozdultunk, mert minek is. Bentről is bőven elég volt látni, ahogy tombolt. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy a Balatonnál micsoda hangzavar van ilyen szélben, és levegőt sem lehet kapni a parton. Azért annyira nem vagyok bevállalós, hogy ezt is akarjam látni élőben. 

Délután sütöttem zsemlét és kakaós csigát, és persze gondolatban folyamatosan készültem az esti Újpest-Fradi meccsre. Erre nem is készültünk úgy, hogy élőben ott leszünk, az időjárás miatt meg jobb is, szerintem akkor sem indultunk volna el, ha van jegyünk. De tévéből is jó élmény volt, végre láttunk egy olyan félidőt, amilyet szeretünk. Az meg persze a hab a tortán, hogy mi nyertünk. 

Jövő héten kénytelen leszek konzultálni az orvossal, mert elfogyott a gyógyszerem, amit felírt, és már másnap ugyanúgy fájt a lábam. Nem tudom lehet e belőle még egy adagot szedni, vagy mit kéne vele kezdeni, de ez így biztosan nem lesz jó. Pedig úgy reménykedtem..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése