2022. jan. 17.

Ez a hétfő

 Egyáltalán nem az a hétfő volt, amit bármikor is majd visszasírok, vagy úgy fogok rá emlékezni, hogy ó, micsoda remek kis nap volt ez. Mondjuk nem feltétlenül a hétfő tehet róla, de valahogy mégis mindig úgy van, hogy ezek a hétkezdő napok csak kevésszer adják meg azt, hogy szívesen emlékezzek rájuk vissza. 

Szerencsére mondjuk olyan sem történt, ami rossz lenne, hacsak azt a borzasztó erejű szelet nem számítjuk ide, ami délután majdnem feldöntött. Nem is tudom elképzelni, milyen lehet egy forgószél, vagy egy hurrikán, mert ez gondolom annak csak valami kistestvére lehet, mégis iszonyatosnak tűnt. Eszembe is jutott, hogy ez az az időjárás, amit még a Balaton mellett is utálok, mert ilyenkor nem lehet a part közelében megmaradni. Nem csak hatalmas robajjal jár, ahogy a szél és a víz találkoznak, de levegőt is alig lehet venni.  

Ma megint nagyon fáj a lábam is, itthon már minden létező pózt kipróbáltam, hátha megtalálom azt, ahogyan jó, de nem sikerült. Úgy unom már..holnap megyek megint masszázsra, nem is tudom mit mondjak neki..hagyja békén a fájós részt, és inkább hozzá se érjen, vagy inkább próbáljon meg mindent, ami segíthet. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése