2022. jan. 24.

-12

 Épp tegnap számoltam utána Penny posztja alatt, hogy tök jól állok alvásidővel, amikor is úgy jártam, hogy éjjel kettőkor még nem aludtam. Utána meg álmodtam valami teljesen értelmetlen és lehetetlen marhaságot. Ebből az álmomból ébresztett Balázs hatkor, még éppen a hatása alatt voltam, és mivel.ő is benne volt, hát nagy bőszen el is kezdtem neki magyarázni. Amikor ott tartottam hogy valami nőt meg őt együtt emlegettem, akkor ő már érdeklődéssel figyelt, vajon mi sül ki ebből, én meg teljesen elvesztettem a fonalat. Azt hiszem jobb is ez így, hogy ez már az örök feledés homályába merült. 

Ezzel a nagyjából négy óra alvással borzasztó volt a lakásból kilépve megérezni azt a hideget, ami odakint várt. Már a kocsiban ültünk, amikor még mindig hitetlenkedve néztem a hőmérő, hogy ez tényleg -12 fokot mutat. 

Délután vettem is gyorsan két csokor tulipánt, hogy legalább kicsit becsempésszek valamit, ami már a tavasz ígéretet hordozza magában. 



2 megjegyzés:

  1. Valami volt éjjel, mert a kisebbik lányom pontban kettőkor felült az ágyban és után 1,5-2 órán át nem is tudott elaludni és ez rá nem jellemző.

    VálaszTörlés