2021. febr. 13.

Gyógyító csoda

Mindenki tudja rólam, hogy nem szeretem a telet. Azt is mindenki tudja rólam, hogy a Balatont, annak is a déli partját, és különösen Balatonboglárt viszont nagyon szeretem. Bármikor, az év minden napján. Esőben, szélben, viharban, hidegben..
Amit ma láttam ott, az pedig maga volt a csoda. Mert még sosem láttam jeges Balatont. Ma megadatott..úgy mentünk, hogy mindenkinek szüksége van egy kis kimozdulásra, valami élményre (Roli megint hetek óta nem volt az utcán sem, csak az online oktatás és a mindenféle őt érdeklő videók, játékok háromszögében mozog lakáson belül, illetve a kutyák ellátása mindig az ő feladata), egy kicsit levegőn lenni. Így jött az ötlet, hogy akkor menjünk a Balatonra. 
Sütött a nap, rajtunk kívül rengetegen sétáltak, fényképeztek, töltődtek a körülöttünk lévő csodákból. 








Nem sokat sétáltunk, nem mertem kockáztatni, hogy megfázzunk (pedig volt rajtam sapka 😂), de nagyon jól esett, nagyon jó délután volt. 

1 megjegyzés:

  1. Mi is gondolkodtunk, hogy menjünk-e, de mi végül csak a Velencei tóig mentünk, nem akartunk annyit autózni, mert elment volna nap, mire leérünk. De valóban meseszép, sok képet néztünk a neten. :-) Remélem a fülednek is jót tett a kikapcsolódás.

    VálaszTörlés