2021. febr. 24.

Itt a tavasz

 Annyira fergeteges tavaszi meleg, és olyan tavaszillat volt ma, hogy öröm volt érezni is mindezt. Nagyon reménykedem benne, hogy Mátyásnak elég volt az a kis deresedés is reggelre, és nem járunk úgy, hogy nem talált jeget, majd csinál. 

Ettől azért rögtön más az ember kedve is, sokkal könnyedebbé vàlik minden. Vajon ha egész évben így lenne, akkor is ugyanilyen hatása lenne, vagy annyira megszoknánk, hogy már ez sem tűnne fel?

Ez a tapasz dolog a lábamon nagy ötlet volt tőlem tegnap este. Hatalmas megkönnyebbülést jelent, már az is, hogy nem érzem azt a folyamatos fájdalmat, az meg főleg, sokkal szabadabb lett a mozgásom. Most majd jól ki kell kísérleteznem, hogy mennyi ideig bírja egy adag tapasz, tudok e közben szünetet tartani fájdalom nélkül, Kicsit mondjuk érdekesen fest most a lábam, kb mint akit a kineziológiai tapasz tart össze, de sebaj. Nadrág alatt nem látszik, csak én tudom, hogy ott van. 

Repül az idő a héten, igaz, borzasztóan fáradt vagyok, és minden nap kitartóan végig velem van egy tompa fejfájás is, de most már szerintem a fülemmel nem lesz gond.  És már csak két munkanap van hátra. 

És ma meccsnap is volt. Ott lettünk volna...de most kivételesen nem olyan nagy baj hogy nem lehettünk ott, és nem kellett végignéznünk, ahogy a csapatunk kiesik a magyar kupából. Nincs nagy jelentősége, de azért sosem jó látni egy vereséget. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése