2021. febr. 8.

Ha nem.lenne elég a hétfő

 Akkor még ezt meg lehet koronázni azzal, hogy a fülfájás megint olyan borzasztó méretűvé növekedett, ami kissé már túlmegy az elviselhető határán. Nem is olyan kissé egyébként, mert időnként ellenállhatatlan kényszert érzek arra, hogy berontsak egy orvosi rendelőbe, és semmitől sem visszariadva kényszerítsek rá egy orvost, hogy csináljon valamit, de azonnal. Vagy volt már arra is késztetésem, hogy sikoltozzak. 

Egyébként múlt héten pénteken szembesültem azzal, hogy micsoda összeget vontak le tőlem tb járulék címén. Erre ma, amikor már a munkahelyemen szenvedtem a fájdalomtól, és próbált valami gyors és instant megoldást találni (mert ugye, nincs idő a fájdalomra, meg a szülők amúgy sem mennek betegszabadságra), akkor közölték, hogy legkorábban szerda délelőtt mehetek orvoshoz. Szerdáig nagyjából kétféle verzió lesz: vagy tényleg berontok valahová, hogy lássanak el, vagy gyógyszermérgezést fogok kapni. 

De azért addig holnap megpróbálom bekönyörögni magam az orvoshoz, hátha létezik még a covid járvány közben, és az időpontos ellátás sűrűjében is némi együttérző lélek, meg gyógyításra való törekvés. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése