2020. dec. 22.

Kedd

 Az elmúlt napokban többször is megfogadtam magamban, hogy jövőre mindent másképp fogok csinálni. Mindent. Folyamatosan jegyzetelni fogom a család összes létező kívánságát. De mindent, tényleg, a zoknitól kezdve a toronyóráig, amit csak kiejtenek a szajukon. Nagyon szeretek ajándékot adni, de csak olyat, amiről tudom, hogy örömöt fog szerezni. Haszontalan hülyeségeket nem veszek már rég (kivéve, ha ez manó vagy karácsonyi dekor). Valószínűleg ezért is tartok most ott, ahol...kigondoltam, hogy lecserélem a párnákat a fiúknál. Nem feltétlenül a legjobb ajándék, de ha sikerül jót venni, akkor könnyen azzá válik. Hát..nem kaptam. Így aztán megint marad a b terv,  ami béna, de már jobb nem lesz. 

Közbem elkészült az összes linzer. Az isler tésztája is megsült. Holnap majd befejezem. Meg megsütöm a többit sütit is. 

9 megjegyzés:

  1. Remélhetőleg a B terv is beválik. Majd számolj be róla!
    Boldog karácsonyt kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. 😊 Mindenképpen beszámolok róla (miről nem?)

      Törlés
  2. Nekem a jegyzetelés mindig bevált. Ebben az évben ezt elfelejtettem, férjem karácsonyi ajándékánál én is pont így voltam, mint te. Szóval kell a jegyzetelés én is mondom. :) Hajrá B terv!

    VálaszTörlés
  3. 2-3 éve a H und M pénztára körül megláttam egy lapos plüssoroszlánt. Nagy fej, kicsi test. Csak úgy mellékesen megvettem a nagylányomnak Karácsonyra. Az volt a kedvenc ajándéka. Azóta ha megjelenik egy laposfejű plüss ott, mindig megvesszük. Van már méhecske, mókus, cica, róka, talán maci is?
    Nem mindig az a nagy ajándék és a nyerő, amire nagyon rákészülünk

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez milyen jópofa dolog. 😊 Az idén semmi ötlet nem jött, se nagy, se kicsi...teljes csőd.

      Törlés
    2. Marci idén rákattant egyy auchan-szurikátára. Azt gondoltuk, majd elfelejti, máskor is volt már ilyen, hogy rácuppant vmire, hogy vegyük meg. Nem felejtett. Ahányszor boltból jöttünk haza, mindig megkérdezte, hogy hoztunk-e szurikátát? Felírta a listája elejére is. Muszáj volt érte visszamenni az auchanba :-) karácsony előtt 2 nappal.

      Törlés
  4. Én idén már augusztusra megvettem mindent. Ha támad vmi jó ötletem vagy látok vmit, amit nagyon jó ajándék lenne akkor megveszem és elrakom. Van 2 jó nagy dobozom. Már karácsonyin túl is van benne pár ajándék.
    Nekem ez vált be. Mert aztán elfelejtem, nem lehet kapni, stb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, én nem tudom ezt kibírnàm e, hogy ne adjak oda mindent a soron következő ünnepre annak, akinek vettem. De egyébként jó ötlet.

      Törlés