2020. szept. 1.

Ősz lett

Egy szempillantás alatt. Már tegnap napközben is minden erre mutatott, de aztán estére megérkeztek a felhők. Össze is csaptak rendesen a nyárral, hatalmas csihipuhit rendeztek. Bevetettek mindent, amit csak lehetett, volt égszakadás, földindulás, zengett minden. Az hagyján is, hogy fél éjszaka nem aludtam az ő vitájuk miatt, de akkorákat dörgött az ég, hogy még az ágy is mozgott alattam.
Persze az ősz nyert, és ma reggel nem csak hűvös reggelre ébredtünk, de még azzal is szembesültünk, hogy se térerő, se mobilnet, mintha hirtelen úgy tíz évet vissza is ugrottunk volna az időben.
Az ősz, a szél, és az eső kitartott egész nap, térerő és mobilnet azért dél körül már lett. Ez utóbbi a munkahelyünkön is okozott némi fennakadást, de ott is rendeződött végül.
Az első iskolai nap mindkét középiskolásoknak elég jól telt. Hazakerült minden nyilatkozat, amit ki kell tölteni. A maszk használatot komolyan veszik, ellenőrzik, számon kérik.
Holnap kezdődik a nyomonkövetési szakértő képzés, a kedvem nem jött meg hozzá, de mindegy. Majd végigcsinálom kedv nélkül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése