2020. szept. 29.

BL csoportkör



 Ez az az év, amikor minden furcsa, semmi sem a megszokott, és mégha bármilyen visszás is ez sokak szemében, sajnos igaz ez a focimeccsek nagy részére is. 

Ma este történelmet írt a csapatunk, tovább jutott a BL csoportkörbe. 25 évvel ezelőtt fordult elő ez utoljára, még tini lány voltam (de már együtt néztük Balázzsal a csoportkörös meccseket). Azóta megjártuk a poklot (és magunkkal is hoztuk), voltak már pillanatok, amiket az előszobában toporogva töltöttünk. De valami mindig hiányzott..egészen ma estig. Mert ma nem maradtunk az előszobában, egyenesen ott termettünk a nappaliban, ahol várjuk, kik lesznek az ellenfeleink, kiket sorsolnak mellénk csütörtök este. Nem lesz könnyű, sőt, nagyon nehéz lesz, majdnem lehetetlen a csoportkörből nem az utolsó helyen kiesni, de ez most az a csapat, amelyik tud 19-re lapot húzni, és jól kijönni belőle. 

Akárhogy is, a gyerekeim életében ez az első ilyen Fradi siker, és most titokban abban bízom, hogy az a bizonyos Szuperkupa mérkőzés úgy zajlott le, hogy van remény arra, hogy legalább egyszer élőben is halljuk a BL himnuszt cmefy ilyen csoportkörös meccsen. Együtt, mindannyian, hogy az is bekerüljön a családi emlékkönyvbe. 


4 megjegyzés:

  1. Sajnáltam az üres lelátókat, mekkora buli lehetett volna! Jó kis summa vándorol a kasszába, ez sem mellékes. 🙂

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vasárnap bepótoljuk az ünneplést.
      Tegnap este még teljesen mellékes volt az összeg, ma már azért természetesen mindenki foglalkozott vele. Megdolgoztak érte, és a legjobbkor jön ez most..

      Törlés
  2. Húúúú, mi is felrobbantunk majdnem örömünkben :) ... Titkon mi is esélyt latolgattunk, hogy mennyi az esélye annak, hogy élőben lássuk valamelyik meccset, pedig inkább lebeszéltük arról Mátét, hogy ott legyen a szurkolóknál tegnap :) ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát szerintem tegnap este rengeteg család volt így, mint ti is, mi is. És ez így van jól.
      Erikben nálunk is felmerült, hogy menne, mert volt ott osztálytársa, de nem tartott sokáig a lendülete, miután egyikünk sem csatlakozott hozzá kísérőként.
      Ma már nálunk a mindenféle lehetséges sorsolás variációk voltak napirenden, ki kinek örülne, ki ellen lehet esetleg esélyünk. Bízunk abban mi is, hogy legalább egy meccset láthatunk majd élőben is.

      Törlés