2020. szept. 23.

Sűrű nap volt

Ma volt a képzés utolsó napja. Jövő héten már a vizsga következik. Még nem látom magam nyomonkövetési szakértőként, de azért már nyomon vagyok. Az biztos, hogy kell majd egy kis időt rászánni még a tanulásra, és persze arra is, hogy összerakjuk a vizsgafeladatot. Ez utóbbi csoportmunka, hárman vagyunk a mi raktárunkból, akik egy feladaton dolgoznak, meg még rajtunk kívül két másik csoport van. Biztos megoldjuk, és valahogy az a vizsga is meglesz. 
Agyilag egyébként nagyon fárasztó egy-egy ilyen nap, pedig ma csak az az egy ember tartott mindent, aki egyébként szerintem a legjobban csinálja ezt, és rá sokkal könnyebb is figyelni is emiatt. Mégis olyan tömény, hogy délután kettő körül már nagyon nehezen fogott az agyam.
Patrik sütkérezik a nyeremény fényében, tv és rádió interjú miatt hívták ma. Az is kiderült már, hogy jövő nyárig felhasználható az utazás, így ezt választotta. Addigra már csak lehet szabadabban utazni majd. 
Este Fradi meccs volt, a BL play off meccs első meccse. Nagyon jól kezdődött, már majdnem hátra is dőltünk az ötvenkettedik perc után, és elkönyveltük, hogy ez sima győzelem, amikor hirtelen mégis izgulni kellett, mert pillanatok alatt rúgott az ellenfél előbb csak egy gólt, aztán egyenlített, és hogy ne legyen semmi sem egyszerű, átvették a vezetést is egy időre. Végül sikerült tizenegyesből egyenlíteni, és 3-3 lett a vége. Jövő héten itthon megint apait-anyait bele kell majd adni a küzdelembe, mert ott fog eldőlni minden. Mondjuk akkor sem leszek csalódott, ha nem sikerül a BL, de ha már itt vagyunk a kapuban, akkor csak sikerül azt az ajtót kinyitni is. Rég jártunk már ott, ideje lenne újra ellátogatni oda, és körülnézni egy kicsit. 

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok Patriknak! szenzációs :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uff... Bea voltam :-) Csak Milán maradt bejelentkezve :-)

      Törlés