2020. szept. 14.

Csodás hétfő

 Valószínűleg ez az utolsó olyan hétfő az idén, amikor nem sóhajjal, homlokráncolással kellett kezdeni a napot, így ezt igyekeztünk is kellőképpen kihasználni. Az idő olyan csodálatos, hogy kívánni sem lehetne ennél jobbat (bár titkos vágyam volt, hogy így legyen ezen a héten), majdnem olyan, mint júliusban volt. Kell a kardigán reggel és este, de csak nekem. 

A nyárias időt kihasználva ma délután Balatonfüreden voltunk. Ez is egy szerelemváros a Balatonon, olyan csodás hangulata van, olyan romantikus-meseszerű minden, szerintem nem lehet nem szeretni. Vacsoráztunk a Borcsa étteremben, fagyiztunk, sétáltunk, és természetesen élveztük minden pillanatát a nyugalomnak, a semmittevésnek. Ha otthon lennénk, nagyon aggódnék a vírus helyzet miatt, itt most ezt is kevésbé teszem. Sokkal inkább tudunk itt távolságot tartani, mint otthon, sokkal.nagxobb biztonságban érzem magunkat. Bár megtehetnénk ezt hosszú távon is. 










2 megjegyzés:

  1. Óóó, igen, nagyon nagy szerencsétek van az időjárással. Élvezzétek ki! Bár megteszitek ti a biztatásunk nélkül is. :-)

    VálaszTörlés
  2. A Borcsa éttermet nagyon megszerettük, jó lehetett, az egész nap is :) !!!

    VálaszTörlés