2020. szept. 30.

Ez is megvan

 Ma volt szeptember utolsó szerdája, így véget is ért a képzés. Egy vizsgával zárult, aminek volt egy teszt része, meg egy gyakorlati része. A teszt nem sikerült túl jól, vagyis magamtól is jobbat vártam volna (ha pl lett volna felesleges idöm, amit rá tudtam volna még szánni), de a gyakorlati részben azért ezt tudtam ellensúlyozni. Lényeg a lényeg, sikeresen elvégeztem a tanfolyamot. 


Egyébként én, a lúzer, rögtön az első hűvösebb napon megfáztam, így most tüsszögök, orrot fújok, néha köhögök is. Ma reggel viccesen meg is jegyeztem, hogy nekem ilyen covid reciprok vírusom van, mert minden pont fordítva van, mint ott. Meglepő módon érzek ízeket is, szagokat is. Ha nem éreztem volna hétfőn, hogy fázom folyamatosan, akkor simán ráfognám, hogy allergiás lettem valamire. Nem mintha az jobb lenne. Egyeztettem a főnökséggel, mehetek e így dolgozni, de természetesen engedélyezték (ha nem vagyok nagyon rosszul). 

Remélem azért a hétvégére beígért 26 fok tényleg ideér. 

8 megjegyzés:

  1. Gratulálok a vizsgádhoz! :-)
    Ez a kellemetlen időjárás tutira sokaknál okozott náthás tüneteket. Remélem, a hétvégén tényleg kellemesebb lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. Igen, egyre többen dőlnek ki ilyen megfázásos-torokfájós tünetekkel.

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Köszi. 😊 Nem volt rá alkalmam, pedig terveztem, hogy elmondom a közös ismerősünknek,milyen kicsi a világ.

      Törlés
  3. Én is gratulálok :) !
    Reménykedünk és mi is várjuk a jó időt, eszembe is voltál valamelyik nap, hogy ez már nagyon nem a te, és a mi időnk sem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. De hétvégére jó időt ígérnek a meccs idejére..és hú, micsoda csoportba kerültünk...💚

      Törlés
  4. A vizsgádhoz gratulálok! Aki nem bennfentes a szakmádban, annak gondolom magyarázhatod mi is ez. (nekem a magánnyomozás jut róla eszembe :-D) Jobbulást! (veled fázom, már nem tudom mit vegyek még magamra és még nincs tél)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mindenki rögtön Columbo-ra asszociál. 😊 És jó is a hasonlat, mert legalább van bonyolult és mélyreható kell, hogy legyen egy-egy ilyen rendszer, mint az ő nyomozásai. De van benne nagyon sok élvezetes dolog (ilyen fura perverzióim lettek), és nagyon komoly, ahogy a sok kis látszólag jelentéktelen információból (és vonalkódokból) mi mindent lehet kideríteni.

      Törlés