2020. szept. 4.

Péntek

Az első iskolai hétnek vége van. Azt most egészen nyugodtan ki merem jelenteni, hogy Roli jól választott iskolát, határozottan úgy tűnik, hogy jól érzi magát. Az elmúlt pár napban több mindent mesélt a napjairól, és a tanárairól, mint az utolsó két általános iskolás éveiben összesen. Remélem ez így is marad, mert ez a fontos.
Erikre jó gyorsan rászakadt az érettségi súlya. Már megkapták a töri és magyar tételeket, gondolom azért is ennyire gyorsan, hogy ha bármi történik, ezen már legyenek túl. Kicsit úgy látom, még van ijedve a hatalmas mennyiségtől, de szerintem menni fog ez neki, csak nem hiszi el.
Az iskolában továbbra is nagyon komolyan veszik a vírust, ma két gyereket is hazaküldtek, mert hőemelkedésük volt. Meg is mondták, nem vállalnak felesleges kockázatot, inkább legyen vaklàrma, mint hogy nagyobb baj legyen.
A munkahelyünkön is szigorítás következik, bizonyos dolgokban szigorúbb előírások vannak, mint tavasszal, de van, amiben még oda nem tértünk vissza. Nálunk még nem volt senki igazolt beteg azok közül, akik a raktárban dolgoznak. (Vagy legalábbis nem tudunk róla)
A pénteknek örülünk, jól jön egy kis szusszanás a jövő hét előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése