2020. szept. 18.

Utolsó előtti





 És várhatóan az idén már nem lesz több balatoni kiruccanás..de ki tudja? Soha nem lehet tudni, mit hoz még a jövő, így akár az is előfordulhat, hogy lesz még bármikor egy-egy balatoni napunk, amikor csak azért jövünk, mert épp szükségünk van egy kis feltöltődésre. De ha az idén már nem is lesz ilyen, akkor is bőven elégedettek lehetünk mindennel, ami nekünk jutott a jóból. Igaz, nagyon sokan nem is gondolják, hogy lehet itt is emberi léptékkel élni, és ugyanúgy akár szendvicset vacsorázni, amihez a hozzávalókat a sparban vesszük meg, mint otthon. De lehet, és általában mi így is teszünk. Belefér ebédre valami valahol, de minden más pont úgy működik, mintha otthon lennénk. (És tulajdonképpen otthon is vagyunk) 

A hattyúk nem a legjobb barátaim, sőt..bevallom őszintén, kicsit sem szeretem őket, de ma az egyik strandon ücsörgős időnk közben azért még engem is le tudtak nyűgözni. 


3 megjegyzés:

  1. Mi is pontígy Balatonozunk😀 csak mi Aldiban vásárolunk. De már az, hogy rászánjuk az időt az evésre, nemcsak bekapunk gyorsan, az is sokkal finomabbá teszi a kolbászos szendvicset 🙂

    VálaszTörlés
  2. Mi lidlben veszunk ennivalot. 😀
    Imadom a Balatont, egyre jobban. Nekem is almom egy balatoni nyaralo, es nem tunik elerhetetlennek.

    VálaszTörlés
  3. Mi is balatoni nyaralóról vagy egy kis apartmanról álmodozunk, de lehet, hogy reálisabb lenne egy Tisza-tavi, nekünk az közelebb van. :) Egyelőre álmodozni balatoniról ábrándozunk. :) :)
    Popianyu

    VálaszTörlés