2014. okt. 12.

Választás... másképp

Gondoltam arra is, hogy kifejtem, hogy vajon mi visz rá valakit, hogy induljon az önkormányzati választáson? De ehhez ugye azon is el kéne gondolkodni, hogy aki valamelyik párt színeiben indul, az vajon hogy dönti el, hogy akkor ő belép ebbe v. abba a pártba. De aztán rájöttem, hogy igazából nem is annyira érdekelnek az ezekre a kérdésekre adandó válaszok. :)
De ha már választás.. hát játszunk el egy kicsit a szóval. Mert mindenkinek eszébe jut róla valami. Kismillió helyzetben választunk, döntünk életünk során. Millió kis apróságról, és egy-két fontos dologról is. Meg a legfontosabbról. Mert szerintem életünk legkomolyabb választása az, amikor társat választunk magunknak. Valakit, aki a lényünk másik fele. Aki nélkül nem vagyunk már egészek, aki nélkül többé nem ér semmit az egész. 
És akinek, ha születésnapja van, az olyan, mintha a tied lenne. Azzal a különbséggel, hogy azt, hogy ő örüljön, jobban akarod, mint ahogy a saját születésnapodat várod. Nem sikerült maradéktalanul örömet szerezni neki, de a hiányosságokat pótolni fogom. Ezt a mai szülinapot még úgyis követi egy csomó. És egyszer még majd olyan is lesz, amit megemleget. :)
És egyszer majd egy hasonló táblácskát is kapni fog. :)



Egy biztos. Az a nap, amikor Őt választottam, életem legjobb döntésének napja volt. :) 

3 megjegyzés:

  1. Boldog születésnapot a férjednek! Nagyon szeretem, amikor kettőtökről írsz!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a nevében is. :) Domi, valamiért róla/rólunk szeretek én is a legjobban írni.

    VálaszTörlés