2014. okt. 5.

Idén is x-elünk

Tegnap "panaszkodtam" a negatív emberekre, így aztán ma nem érezném magam hitelesnek, ha neki állnék rinyálni, hogy hát nekem itt is fáj, meg ott is fáj. Nem is teszem.
Elmesélem helyette, hogy az idén sincs nélkülem x-faktor. Nincs az a feeling, mint a régesrégi szériákban, de határozottan jobb lesz ez, mint tavaly volt. Azt hiszem, sokkal jobb lesz ez a mentor-négyes is, mint a tavalyi. Érdekes volt a mentorházba kerülés is. És biztosan érdekes lesz majd az is, hogy kiket visznek magukkal az élő show-ba a mentorok.
Alföldi Robit továbbra is imádom, senki nem tud úgy kritizálni, ahogy ő. Kemény, határozott, és azt hiszem, ha engem hordana le a sárga földig, a gatyám is tele lenne hirtelen, de érződik minden mondatából, hogy építő a kritika, nem pedig szemétkedés.
Little G is szimpatikus, nagyon kedves arca van, és mosolyog a szeme is, amitől első látásra szimpatikus volt nekem. :)
Gabit is szeretem, mondhatnak rá bármit. Harsány, polgárpukkasztó, de hatalmas szíve is van.
Szikora Robi pedig.. hát nem lehet nem szeretni azt a szép lelkét. :)

A versenyzők közül már van pár kedvencem, de még kivárok... remélem, hogy nem kell csalódnom, és őket viszik majd tovább a mentorok. De meglátjuk. :)
Lehet, hogy butaság, lehet, hogy talmi kis semmi az egész műsor, de tökéletesen jó agykikapcsoló lesz nekem minden hétvégén. :) És ha másért nem is, ezért már megéri.

2 megjegyzés: