2013. nov. 25.

Hétfő

Gondolom nem mondok nagy újságot azzal, ha azt mondom, hogy ma rettenetesen hideg volt, és esett a hó. Tudom, hogy volt erről szó, mert már a múlt héten is beharangozták, én mégsem hittem. A napvirágaim még kint vannak a ládákban, van rajtuk bimbó is. A kis pupák azt hitte, még majd ki tud nyílni valamikor. :) Mondjuk én is reménykedtem. De így jártunk, ő is, én is, mert ez a hajó elment..
Visszavonhatatlanul megérkezett a téli kabátos időszak, kell a sapka és a kesztyű, és még nem is biztos, hogy elég, mert jeges szél is társult a hó mellé.
Én meg.. a vártnál sokkal jobban viseltem a hidegfrontot, és csak estére fájdult meg a fejem.. meg most épp érdekes szúró fájdalmakat tapasztalok a bal vesém környékén.. de még csak gondolati szinten sem akarok ezzel foglalkozni. Az nem lehet. Semmiképp.
Holnap nyílt nap. Patrik izgatott. Megnézte, hogy tíz-tíz tanulót vesznek fel reál és humán szakosodásra, minimum négy egész négy tizedes átlag kell. És sietett közölni, hogy őt a humán érdekli. A reál nem. Szóval, ehhez kell tartanom magam. Még a végén tényleg töritanár lesz, basszus. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése