2021. ápr. 6.

Táskakereső

 Egy pár napja már egyre inkább motoszkál bennem, hogy szeretnék egy új táskát. Ez nálam (vagy ez sem) sosem egyszerű kategória, az idejét sem tudom, hogy mikor volt utoljára olyan táskám, ami bármelyik boltban szembejött velem, és megvettem. Nem szeretem a szokványos női táskákat. Most épp egy zöld baglyos van egyébként, amit nagyon szeretek, de jó lenne egy új. 

Az újat is elkezdtem keresgélni a meskán, de most nagy elvárásaim vannak, és a saját dolgomat is jól megnehezítem ezzel. Olyat szeretnék, ami vidám, színes, férjen bele a laptopom, amit minden nap viszek magammal dolgozni, és hozom haza (van külön laptop táskám, amit adtak a laptop mellé, de utálom kezdettől fogva), de férjen bele még mellé a flakon, amiben innivalót viszek, egy nesszeszer, amiben a túlélő készlet van, egy pénztárca (az is jó lenne, ha ez a három össze is passzolna), de ne legyen se hátizsák, se malaclopó fazon, mert ezek közül egyik sem tetszik.

Egy alkotónál már láttam egy nagyon esélyeset, de még valami hiányzott ahhoz, hogy azt érezzem, ez kell nekem. Ezek a táskák az egyediségük kapcsán nem olcsó darabok, de pl ezt a mostani baglyost is nyúzom már vagy két éve, és tökéletes állapotban van. 

Nem fogom elkapkodni, sosem szoktam, de remélem, megtalálom azt, amit már elképzeltem magamnak, de mégsem látom magam előtt. (Ezért nem tudok pl rendelni)

2 megjegyzés:

  1. Pedig épp akartam mondani, hogy nézd meg Zazi táskáit, mert van neki több fajta a fészen is reklámozza és szerintem olyat is csinál, amit megbeszéltek. Igaz nem olcsó, de igényes, személyre szabott.

    VálaszTörlés
  2. táskával én is nagyon háklis vagyok. Főleg a méretet nehéz látatlanban belőnöm. (nem is szoktam.) meg hogy legyen vállon átvetős része, és annyi kis zseb, amennyit megszoktam. Szóval abszolút átérzem a problémát :-)

    VálaszTörlés