2021. ápr. 18.

Fülöp herceg

 Mióta megérkezett a hír Fülöp herceg haláláról, sok helyen, sokféle véleményt olvastam a királyi családdal kapcsolatban. Természetesen erről is megvan mindenkinek a sajátja. 

Én mindig csodálattal bámultam a Royal-ok tradícióit, van benne valami megnyugtató àllandóság, van benne kapaszkodó és útmutató egy csomó mindenhez. Számomra lenyűgöző, hogy minden belefér az életükbe, amit a 21.század között magával, ugyanúgy használják az internetet, mint bárki más, és mindemellett is tartják magukat évszázados tradíciókhoz. 

Tegnap tartották a temetést, ami biztosan más lett volna a covid helyzet nélkül, de még rájuk is vonatkoznak a szabályok, és a Királynő sem kivétel a maszkviselés szabályai alól. A szöveges tudósítást követtem, de még így is nagyon megható volt. 

A Királynő legfontosabb, legfőbb támasza ment el, aki tényleg mindent feláldozott ezért a házasságért a saját életéből. Biztosan nem véletlen, hogy ő volt, aki a leginkább megértette Diana-t, aki próbált segíteni Meghan-nek is. Hiszen ő pontosan tudta, mit érezhetnek, tisztában volt vele, milyen nehézségekkel jár beházasodni a Royal-ok közé (pedig ő nem is volt annyira kívülálló, hiszen unokatestvérek voltak).

99 évet élt, ami bámulatos kor. Most pedig már a túlvilágon várja hűségesen az ő Királynőjét. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése