2021. ápr. 19.

Hétfő

 Roppant lehangoló volt ma reggel is esőre ébredni. Szerintem időközben valahogy áthelyeztek minket egy másik éghajlatra, csak nem szóltak róla. Eközben az Angliában élő barátnőm napozós képet küld nekem a kertjéből. A sztereotípiák szerint ennek fordítva kéne lenni. Na de nem vagyok gonosz, neki sem kívánok rosszat, így inkább nem fordítva, hanem legalább egyforma lehetne..

Erre azt hiszem, még várni kell. Addig olyan apróságokkal dobom fel a napom, hogy segítek valakinek abban, hol tudja megvenni, amit keres. (És külön öröm, hogy sikerült is neki) 

Az is megmosolyogtatott, hogy a könyvtárból úgy kaptam vàlaszt a kölcsönzős levelemre, hogy az volt a megszólítás: "Szia Dius" Annyira rámragadt bent a munkahelyen a Dia, hogy már ünnepnapnak számít, amikor valaki Diusnak hív. 

Voltam ma egy régóta halogatott rákszűrésen is, egy teljesen új dokinál (mármint nekem új, nem frissen végzett). Kedves volt, rendes volt, nem volt kellemetlen élmény. Talán sikerül legyőznöm ezt a mumusomat is, és újra visszatérni rendesen az évi szűréshez. Volt egy érdekes javaslata, amin gondolkodnom kell, de egyelőre sokkal inkább idegenkedem a dologtól, mint nem..de hagyok még időt erre magamnak. Bár..úgy szokott lenni, hogy ami elsöre nem szimpatikus, az sokadjára sem lesz az. 

És volt ma két jó telefonbeszélgetésem is...

Jól kezdődött a hét. Hát még ha a nap is sütött volna..

1 megjegyzés:

  1. A Te napodat is feldobta és az enyémet is 😉😊
    Az időjárás viszont nem. De azt nem is tudjuk befolyásolni.

    VálaszTörlés