2020. okt. 10.

Szombat

 Ahhoz képest, hogy kicsit ideges voltam Erik első bulija miatt, meglepően jól aludtam. Ebben mondjuk sokat segített a heti fáradtság, meg az a sok éves tapasztalat, amit Patrik éjszakai kimaradozásai kapcsán szereztem. Reggel persze első dolgom volt lecsekkolni, hogy itthon van e, minden rendben van e vele. Szerencsére itthon volt, békésen aludt az ágyában. Az mondjuk látszott, hogy gyakorlatilag úgy, ahogy leért az ágyra, már aludt is, mert még a farmer is rajta maradt. 11-kor ébredt. Jól érezte magát, és teljes döbbenetének adott hangot, amikor elmesélte, hogy voltak, akik nagyon csúnyán sokat ittak, és rosszul voltak. Nem gondolom, hogy vele ez sosem fog előfordulni, de jelen pillanatban úgy áll a helyzet, hogy őt ez a piálás dolog nem érdekli. 

Balázs dolgozott ma, így csak fél háromkor ebédeltünk, amikor már ő is hazajött. Az ilyen napokon mindig megvárjuk, ne kelljen egyedül ennie. 

Délután nem nagyon csináltunk semmit. Elpakoltam a tiszta ruhát, amit ma mostam, felköszöntöttük a húgomat, aki S héten lett negyven éves. 

Este pedig örültünk, mert a Magyar Kupa sorsoláson a mi városunk focicsapata mellé sorsolták a Frafit. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése