2020. okt. 25.

Óraátállításos vasárnap

 Nekem nincsenek illúzióim, hogy ez az utolsó, vagy hogy majd tavasszal lesz az utolsó, de legyen úgy, hogy nem lesz igazam. Ezt a mostanit jobban utálom, mint a márciusit, mert ezt a korán sötétedést nehezen viselem. De hát mindegy, mert most már megtörtént, úgyhogy nincs más hátra, mint megbarátkozni a gondolattal, hogy alig pár hét múlva már sötétedik majd, amikor hazafelé jövök a munkából. 

Nálunk napok óta nem sütött a nap megint, vagy köd van, vagy esik az eső. Nagyon nyomasztó, és nehéz is valamit találni, ami ennek ellenére felvidít, vagy legalábbis pozitív gondolatokat eredményez. Egyébként is van más is, ami miatt van okunk aggodalomra, de erről most ennyit. Majd amikor túl leszünk rajta, akkor elmesélem. 

Ma sem voltunk sehol, csak itthon. Ettünk, mostam, tévét néztünk, és nagyjából így el is telt a nap. Holnap mennem kell dolgozni, miközben mindenki itthon lesz rajtam kívül. Nagyon fogom utálni, de lesz bőven dolgom, valószínűleg igen gyorsan el is fog telni az idő. 

Aki otthon tölti az őszi szünetet, annak jó pihenést, mindenki másnak pedig kitartást kívánok. Vigyázzatok magatokra. 

2 megjegyzés:

  1. Valami nagy hasonlóság van közöttünk, mert ugyanígy vagyok az óraátállítással, a hideggel, a sötéttel és a nyár szeretetével, mint te :) (és akkor a Fradiról, Balcsiról még nem is beszéltünk :) ...)!
    Nem tudom, mi lehet az aggodalmatok tárgya, de nagyon remélem, hogy nem komoly valami és hamar, jól megoldódik!!!

    VálaszTörlés
  2. Vivi, rokonlelkek vagyunk. 😊
    Köszönöm a jó kívánságot. Komoly dolog/dolgok, de bízom abban, hogy minden rendben lesz.

    VálaszTörlés