2020. okt. 27.

Még csak kedd

 Hú, nagyon elfáradtam ma. Annyi mindent csináltam, annyi mindenre kellett odafigyelni, folyamatosan koncentrálni. Agyilag teljesen lezsibbadtam, és nagyjából akkor, amikor már azt gondoltam, hogy akkor most következhet végre az a rész, amikor már nem kell nagyon sokat gondolkodni semmin, a lidlben a pékség előtt ért utól egy telefon. A vonal másik végén arról érdeklődtek, hogy miért várakoztatjuk mindkét raktárunkbam az autóikat. Elmagyaráztam neki, hogy miért, de tudtam már akkor, hogy még hazaérkezés után be fogom kapcsolni a laptopot, és dolgozni fogok egy fél órát, hogy ezeket az autókat àtvegyék. Annyiszor megfogadtam pedig, hogy nem csinálom ezt, de mindig győz a lelkiismeret. Ezt meg most tényleg nekem kell megcsinálni, mert rám van bízva, hogy jól működjön. 

Mindegy, megcsináltam,és remélem, hogy a telefonáló hölgynek sikerült jól elmagyarázni, hogy mit kéne tenni ahhoz, hogy ne legyen ilyen fennakadás. (Ez hamar ki fog derülni, már rögtön holnap) 

Azt egyébként megfigyeltem már, hogy amikor ekkora a pörgés, akkor nagyon nehezen tudok kiszakadni belőle, és folyamatosan dolgozom fejben mindenhol. Pedig ez nem jó, mert felőröl. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése