2024. jún. 24.

Az éjjel (soha) nem ér(he)t véget

 Hát arra azért nem számítottam tegnap este, amikor még meccsnézés közben blog posztot is írtam, hogy lesz még aznap este pokol és mennyország is.  Pokol, amikor láttuk Varga Barnát lezuhanni a fűre magatehetetlenül, szemmel láthatóan görcsbe rándulva. Láttuk a rémületet az arcokon, a furcsa tehetetlenséget a segítő személyzet viselkedésében, és csak zakatolr a fejemben, hogy ugye nem ismétlődött meg az, ami Eriksennel történt három évvel ezelőtt. Örök nyomot hagyott bennem annak a Vasas meccsnek az emléke, amikor Lovrencsics Gergő került rongybabaként a földre, és percek teltek el úgy, hogy azt hittük, a legrosszabb történt. Barniról azóta tudjuk már, hogy több helyen eltört az arccsontja, már meg is műtötték, és agyrázkódása is van. Hála istennek, hogy nem történt ennél nagyobb baj. 

A sokkoló pillanatok utáni adrenalin löket dolgozott mindenkiben, de nagyon sokáig úgy tűnt, hogy semmi sem sikerül. És végül, az utolsó pillanatban megtörtént a csoda, és a labda a hálóban volt. A közvetítés alatt így kiabáltunk Erikkel, hogy nem is hallottuk Hajdú B. azóta már híressé vált kiabálását, hogy Keviiin, reszkessetek, de ne csak a betörők..!

Nem tagadom, végigsírtam a gól utáni perceket. 

Ekkora adrenalin bomba után nagyon nehezen aludtam el, még kettőkor is megnéztem az órát. Ebben ellenére jó volt ma reggel arra ébredni, hogy ugyan nem a saját kezünkben van a sorsunk, de még van egy kis esély arra, hogy tovább megyünk. Nálam már az is nagy dolog, hogy így vagyunk az Eb-n, minden más csak bónusz, de nagyon drukkolok. 

A mai nap még ilyen felemás volt, mert szárnyalt a lelkem a tegnap este miatt, közben meg lelomhozó volt, hogy minden hétköznap ugyanolyan 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése