2024. jún. 27.

Csütörtök

 Hú, micsoda unalmas nap volt ez a mai. Az időjárás is olyan semmilyen volt, mint ahogy minden más is. Emiatt aztán nagyon nem is volt kedvem semmihez, nemigen volt olyan, ami kicsit is lendületbe hozott volna. 

Nincsenek konfliktusaim a munkahelyen, de vannak olyan kollégáim, akikkel úgy vagyok, hogy hát tulajdonképpen velük én nem is akartam volna megismerkedni. Igyekezett őket távol tartani magamtól, és csak akkor kommunikálni velük, amikor muszáj, de valamiért nekik ez nem tűnik fel. Ez rosszabb napjaimon borzasztóan idegesít. Igazi nálam ez csak annyiban nyilvánul meg, hogy a szokásosnál is jobban temetkezem bele a munkába. 

Azt nem is meséltem még szerintem, hogy múlt héten vettem egy hullahopp karikát. Annyi jó videót láttam már arról, ahogy mások hullahoppoznak, gondoltam, ez jó lesz nekem is. Nem hiszem, hogy a nagy hormon háború közepette sok esélyem van fogyni, de ha legalább kicsit formál rajtam, már megérte.. Legmagasabb meglepetésemre tudok még hullahoppozni. Ott még nem tartok, hogy komoly edzéseket nyomnék le vele de azért előkerül pár percekre. Kicszd még fáj a derekam utána, de majd belejövök. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése