2024. jún. 9.

Vasárnap

 Ma lazulós napot tartottunk. Délelőtt elmentünk szavazni. Különleges szavazás volt nálunk ez, mert először történt az meg, hogy mindannyian leadtuk a voksainkat. Még emlékszem rá, amikor kicsi gyerekként mindig elkísértek minket, volt, hogy bejöttek velünk a fülkébe is, volt, hogy csak bedobták a szavazólapokat. Most meg már mindenki a saját véleményét "mondja el". 

Az nekem egy kicsit rosszul esett, hogy elfelejtették a szavazókörben, hogy ő első szavazó, és szólnom kellett miatta, hogy de helló...nem az ajándék miatt (egyébként kulcstartó, ilyen bevásárló kocsiba való érmével), hanem mert szerintem ez olyan pillanat az ember felnőtt életében, ami igenis megérdemel némi figyelmet. Na mindegy is, lehet hogy én vagyok az a szentimentális, akinek az ilyesmi fontos, és mindenki más lesz.rja. 

Ebédelni a KFC -be mentünk, majd onnan pedig moziba az Allee-ba. A mozijegyeket még Erik vette a családnak karácsonyra, majdnem el is felejtettük beváltani. Aztán amikor tudatosult bennünk, hogy lassan aktuális lesz, akkor vártuk, hogy majd lesz olyan film, amire nagyon kíváncsiak vagyunk. Hát olyan nem lett, de megalkudtunk a Kaszkadőr című filmmel. Nem életünk moziélménye volt, de nem baj. Egy közös családi programnak tökéletes volt. 

Most pedig még ugyan megy a Forma 1, de közben mindenki figyeli a valasztási híreket is. 

Az ilyen napokhól lehetne sokkal több is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése