2020. júl. 7.

Egyébként

Tök jól tettem, hogy megírtam azt a bejegyzést arról, hogy szeretnénk szép lenni, mert a hozzászólásaitok hatására például vettem magamnak hétfőn egy olyan rövid farmer nadrágot, amivel eddig mindig csak szemeztem, és minden alkalommal jól le is beszéltem magam róla. De most nem csak megvettem, de nem is vittem vissza az után sem, hogy itthon felpróbáltam, és Balázs azt mondta rá, kicsit furcsa..Máskor ilyenkor azonnal félre tettem, és eldőlt, hogy biztos nem veszem fel. A fiúkat is megkérdeztem, ők azt mondták, nyugodtan felvehetem. Így nyugodtan fel fogom venni. Vagy lehet, hogy nem leszek rögtön teljesen nyugodt, de majd idővel az is menni fog. 
Így aztán most azon vagyok, hogy majd szép sorjában mégis kiírom magamból azokat, amiket eddig nem tettem azért, mert pl arra is gondoltam, hogy ki mit fog szólni hozzá. 
Ide is megérkezett a lehűlés, bevallom, én ma reggel kicsit fáztam is...nem is én lennék, ha nem így lett volna. Szerencsére azért napközben már szépen sütött a nap, és annak ellenére sem volt rossz idő, hogy a hőmérséklet nem a nekem ideális tartományban volt. Kirándulásra a nyaralóknak is biztos jó volt a mai nap. 
A napok szélsebesen telnek, és ennek most örülök. Most pont így kell lennie. Munkában nincs hiány továbbra sem, de ez sem baj, unatkozni sem jó. 

5 megjegyzés:

  1. Ha tudod ugy viselni, h nem feszengsz benne, es magadnak nagyon tetszik, akkor biztos vagyok benne, h Balazs a kicsit furcsa velemenyet at fogja alakitani, es azt fogja mondani, h jol tetted, h magadra hallgattal, mert tenyleg csinos vagy benne. Legkozelebb meg mar az ilyen stilus nem lesz neki kicsit furcsa. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Első pár alkalommal biztos kicsit feszengeni fogok, de majd megszokom. Remélem...

      Törlés
  2. Majd meegszokja, ha bombanő vagy benne! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bombanő? Azt azért nem hinném...de majd meglátjuk. 😁

      Törlés
  3. Majd kérünk ám fotót :-)

    VálaszTörlés