2015. júl. 9.

0. nap

Mondhatjuk nyugodtan, hogy ez a nulladik nap, mert az eredeti terv szerint holnaptól nyaralnánk. Az, hogy menet közben úgy alakult, hogy egy nappal korábban jövünk, az annak köszönhető, hogy én pl. a születésnapom napján mégsem jöhettem szabira, és Balázsnak is olyan lett a beosztása, hogy ma reggelre kellett menni. Így aztán, kárpótolva magam a szülinapi elmaradt napért, hozzáírtam még egy napot a már betervezett tizenegyhez, és - megbeszélve a háziakkal is- már ma indultunk.
Ami amúgy tökéletes így, mert holnap, az első napon már tényleg nyaralhatok. A mai nap a pakolás napja volt.. nem akarom elmesélni, de talán el tudjátok képzelni, hogy milyen is az, amikor ötünket pakolok össze több, mint két hétre. Nem egyszerű. És nem kicsit fárasztó. Gyakorlatilag mire végeztem otthon, már majdnem ledobta a hajam is a hajfestéket.
De útközben rápihentem arra, hogy itt meg majd kipakolok, felhúzom az ágyneműt, elrendezünk mindent, mondjuk úgy, beköltözünk. :)
Így aztán ma még olyan vagyok, mint egy kifacsart hulla, pedig végre aludtam is, nem csak két órát, mint az elmúlt napokban. De holnaptól.. remélem visszajön a jó idő is, mármint olyan nyaralós meleg idő, és akkor belevetem magam a lazításba. Jó, hát akkor is, ha nem jön vissza az a nyaralós meleg, de azért jobb lenne..

2 megjegyzés:

  1. Érezzétek nagyon nagyon jól magatokat!!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Emlékszem mikor mi mentünk ilyen hosszabb nyaralasra. Olyan jó volt, Igen szinte beköltöztünk! :) jo nyaralást! (())

    VálaszTörlés