2015. ápr. 21.

Fejben dől el

Egy kicsit úgy érzem magam már, mint a reklámban a nő. Most nem álmodtam rémeset, valamit viszont mégis, mert amikor Balázs ébresztett, rögtön közöltem vele, hogy "akkor oda kell menni" (vagy valami ilyesmit) Arra, hogy hova, még rávágtam ebben az állapotomban, hogy New Yorkba, és csak ezután eszméltem fel, hogy hoppá, már ébren vagyok, és mit is beszélek?
Majd aztán amikor egy pohár vizet készültem kitölteni, minden teketória nélkül nyúltam a tejes dobozért, és már töltöttem is.
Nem tudom, hogy azok a bizonyos űrök a fejemben kezdtek osztódással szaporodni, és lassan uralom alá venni az agyamat, vagy esetleg már valami van, de ijesztően elkezdett hanyatlani az agyam. Nem jutnak eszembe nevek, pedig olyanokkal is próbálkozom ilyenkor, hogy elképzelem pl. hogy van leírva a youtube-on. Azt sem tudom, kell e vele egyáltalán foglalkoznom, vagy felesleges.

Az biztos, hogy annak érdekében, hogy minél kevesebbet kelljen ezzel foglalkoznom, minden bevetettem. Minden ágynemű tiszta, minden szekrény rendezett, és a fiúk szobájából is egészen komoly tisztaságillat árad. :)
És a naplementét is láttam ma. :) Gyönyörűséges volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése