2014. júl. 11.

Másik otthon

Azért jó mindig ugyanoda visszamenni nyaralni, mert pont olyan, mintha hazajönne az ember. Jó, oké, ebben nincs semmi kalandvágy, meg így aztán nem fogunk megismerni más helyeket, de nem baj. Mi szeretünk otthon lenni bárhol, és ez így jó nekünk. Az meg külön jó, hogy úgy jövünk nyaralni, hogy pontosan tudjuk, hogy mit kell magunkkal hozni, pontosan emlékszünk rá, hogy mi hol van, és tulajdonképpen az érkezés percében is pont úgy érezzük, hogy hazajöttünk. :)
Nincs külön tervünk arra vonatkozóan, hogy mit fogunk csinálni, vagy épp hova fogunk elmenni. Volt már, amit említettünk, hogy ezt és ezt megnéznénk, vagy ide és ide el kéne menni, de majd ahogy adódik. Ez a két hét (meg még egy kicsit több is) arról szól, hogy mindig annak a napnak élünk, ami éppen van. :)
Ez a mai nap mondjuk még egy kicsit fárasztó volt, mert Balázs még ment hajnalban dolgozni, amúgy meg egyik otthonunkból átköltöztünk a másikba, de mivel az időjárás sem épp a legjobb éppen, így az sem baj, hogy fáradtak vagyunk, és várhatóan igen hamar ki fogunk dőlni. :) Nem maradunk le semmiről.
Vagy ha mégis, hát így jártunk...

3 megjegyzés: