2011. szept. 22.

HufnágelPisti

Már többször eszembe jutott, hogy erről a témáról kéne írnom egyszer, de mindig elhessegettem. Eddig. Mert tegnap, mikor az én "kislányom" kicsit suttogva megkérdezte, hogy "milyen volt nekem az első szex" (abba most ne menjünk bele, helyes e 15 és fél évesen ezzel foglalkoznia, tiszteletben tartom a szülei felfogását, és hát.. lehet, hogy én sem csinálnám másképp) megint csak eszembe jutott. Mármint a HufnágelPisti. Akit én, személy szerint sosem emlegetnék úgy, mint a Mézga családban Paula, de mindenkinek van egy HufnágelPistije. Ugye? Vagy az első, akivel átesett a tűzkeresztségen, vagy az, aki esetleg a legnagyobb fájdalmat okozta. Lehet, hogy az, akinek okoztuk a legnagyobbat. Gondolom ez is mindenkinek a saját egyéniségétől függ. Az én HufnágelPistimnek ma van pl. a születésnapja. És (hangozzon bár igen hülyén) a mai napig baráti kapcsolatban vagyunk. Balázsnak akkoriban a legjobb barátja volt. Nekem meg a HPisti, na. :P Vannak vele kapcsolatban érdekes-nosztalgikus érzéseim, bár mostanában elnézve, néha elhűlök magamon, hogy hogy voltam képes rá...? A mostani énje annyira nem jön be nekem, valahogy túlságosan "puha és formálható", ami számomra igen férfiatlan tulajdonság. Pedig sosem buktam az izomagyúakra. Volt már, hogy gondolkodtam azon, vajon mennyivel lenne másabb az életem HufnágelPistivel mint Balázzsal? De mindig egy ilyen unalmas fap...nak gondolom magam mellette (elnézést a vulgáris szóért), úgyhogy jobb ez így.
Még akkor is, ha épp nem vagyunk túl harmonikus kapcsolatban (nem a Pistivel), nemhogy nem vagyunk a borsó meg a héja, de leginkább a kutya meg a macska viszonya jellemző.
Azért, bevallom, felsóhajtottam titokban, hogy "ha csak egy kicsivel HufnágelPistisebb lenne... " :D :D :D
És Ti? Megvan a saját HufnágelPistitek? Szoktatok gondolni rá, találkozni vele? Nagyon kíváncsi vagyok ám.. :P

12 megjegyzés:

  1. De jót nevettem :))
    Szerintem mindenkinek van ilyen Pistije, csak van aki beismeri, van aki nem. Vele nem éljük a szürke mindennapokat, nem kell problémákat megoldjunk, nem kell semmiben közös nevezőt megteremteni. Ez a Pisti csak egy álomkép, aki néha-néha , rossznapokon előbukkan a gondolataimban, hogy ha most az ő felesége lennék, akkor.... Akkor nem tudom milyen is lenne, talán százszor rosszabb, mint ami van most. Inkább maradok a férjem felesége :))
    Csilla

    VálaszTörlés
  2. Hogyne lenne:) Eszembe is szokott jutni. Pláne, hogy neki 2 lánya van:) Vajon ha én lennék a felesége, akkor is 2 lányunk lenne???? Vagy én mindenképpen fiús anyuka lennék, mert nekem az adatott függetlenül a férjtől??? Ezek azért foglalkoztatnak néha.
    De egyébként nem hiszem, hogy működne Vele a dolog. Pedig mi sem igazán borsó meg a héja páros vagyunk Ferivel. De az sem lenne jó, ha mindig nekem lenne igazam.
    Úgyhogy jó ez így. De az én HP-m szülinapja nekem is mindig eszembe jut:)

    VálaszTörlés
  3. Akkor én vagyok a kivétel?? Senkire nem tudok úgy gondolni, hogy ő lenne HP, pedig történt azért egy s más az életemben... Vagy lehet, hogy a mostani boldogság feledtet minden HP-jelöltet :))) Azért ha mégis eszembe jutna valaki, ígérem leírom ;)

    VálaszTörlés
  4. Van. De ő az a kategória, hogy hálát adok, hogy nem hozzá mentem :) Múltkor rákerestem a fészbukon, hát, újból hálát adtam. Még mindig ott tart, mint 17 évesen :) Még a rossz napokon is az jut inkább eszembe, hogy még mindig jobban jártam :D

    VálaszTörlés
  5. az ér, hogy nekem kettő is volt? mentségül azonos keresztnevűek. :DDD (hiába a tamások a gyöngéim :$)
    érdekes az én hufnágeleim sem nőttek igazán fel. sem család, sem gyerekek... ennek ellenére, néha eszembe jut, mi lett volna ha és szinte pontugyanúgy megdobogtatják a kis szívem... ...
    és persze semmi, mert az a szerlem egészen más jellegű volt, mint a mostani. égettük egymást. és két tűz, ha egyesül mindent eléget maga mellett...
    hm, a szülinapjuk dátuma viszont egy életre belém égett nekem is. :D

    VálaszTörlés
  6. Aki tudja, hogy nekem a férjem volt az első mindenben, első pasi, első "alkalom"... azt hihetné, hogy nekem nincs ilyen. Pedig DE. Valaki, akihez hozzá sem értem soha, akivel alig beszéltem, és akit sosem tudok kiverni a fejemből, mert mintha ismerném évtizedek óta, egy másik életből talán? Mindig a Titanic jut eszembe róla- egy asszonynak a szíve a titkok mély óceánja. Hát igen... néha meglesem, mi újság vele, és élem tovább a saját SZÉP életemet. Nincs okom panaszra így sem, ő mindig is volt, és lesz, de nem nekem :) -és ez így jó.

    VálaszTörlés
  7. Szia, Dius, egy eddig csendes olvasó vagyok itt nálad. Ó, nekem csak és kizárólag hufnágelpistijeim vannak, így alakult. Van köztük egy, akire ma is kíváncsi lennék, de alig tudok róla valamit. A többiek meg... hát ők ma már teljesen hidegen hagynak. :)

    VálaszTörlés
  8. Kedves Mindenki!
    Köszönöm, hogy ennyien megosztottátok velem ezeket a gondolatokat. :) Azt hiszem, egy dologban mindannyian egyetértünk, Hufnágel Pisti örökké él. :))
    Cucka, hogyne érne a kettő is. :)

    Kedves Ági, külön köszönöm a hozzászólást. Hirtelenjében nem is tudom, szabad e a neten általánosan előforduló tegezős formát használnom, a bloggerprofil alatt szereplő blogok alapján inkább magázódnom illene. :) Remélem hogy továbbra is az olvasóm marad, és igyekszem én is tanulmányozni az első pillantásra is nagyon érdekes blogot, amit találtam. :)

    VálaszTörlés
  9. Ja, és Cucka, én eleinte "Attilákban" utaztam. Aztán átnyergeltem a "B" betűsre.. :)) (és ittavégefusselvéle)

    VálaszTörlés
  10. Dius, szigorúan csak tegezésről lehet szó, rendben? A neten vagyunk, vagy mi a szösz?! itt a kor nem számít. :))) Örülök, ha olvasod az enyémet, köszönöm.

    VálaszTörlés
  11. Nekem is kettő van belőle:D
    Egyik 2 gyerekes családapa,gyönyörű ház,medence-néhanapján ránézek Fb-n,néha váltunk pár szót,de ennyi....és nem,nem bánom,hogy nem vele vagyok.
    A másiknak 1 gyereke van,de nincsenek jól a feleségével,vele néha még össze is futunk egy kávéra-és kizárólag semleges dolgokról beszélgetünk.Pirulva vallom be,hogy annak ellenére,hogy nem szeretnék vele élni a szívem mélyén ma is sokat jelent nekem(és szerintem én is neki).Mindent összevetve,örülök,hogy ő(is) van nekem(annak ellenére,hogy boldog vagyok a férjemmel és nem cserélnék senkivel).

    VálaszTörlés
  12. Ági, köszi. Akkor szigorúan maradunk a tegeződésnél. :))

    Anna, neked is köszi, hogy megosztottad velem.
    Mennyi érdekes történet.. :)

    VálaszTörlés